11 - Bodemplaat IV


De bodemplaat aan de passagierszijde wordt vervangen.
In de bodemplaat aan de passagierszijde zitten 4 gaten. Voor zover ik kan zien zijn het 'originele' gaten, dus niet door een vorige eigenaar met de boormachine gemaakt. De foto is van de onderkant van bodem. Van boven gezien zitten de gaten min of meer onder de zitting. Heeft iemand een idee waarvoor de gaten dienen?


De bodemplaat aan passagierszijde is er uit.


Helaas heeft de dorpel wel wat aandacht nodig. Alhoewel het er erger uitziet dan het is. De buitenkant van de dorpel is verder in goede staat, in tegenstelling tot de dorpel aan de bestuurderszijde.


Close-up van de dorpel met de stoelsteun. De rand aan de linker kant moet even nieuw gemaakt worden zodat de bodem er weer stevig tegenaan gezet kan worden.


De gerepareerde dorpel. Nieuw randje opgelast en de hele boel in de Owatrol gezet tegen toekomstige roest.


Alle lasnaden smeer ik ruim in met Owatrol zodat alle kleine putjes etc. goed tegen roest beschermd worden. Hierna komt er een metaalprimer op, dan een laklaag en als laatste een laag teer.


En dit wordt de kleur: Engels Groen. Helaas is de foto niet 100% scherp...

De verf is te krijgen bij:
Gennissen Snuffeldump
Amsterdamsestraatweg 953
3555HR Utrecht
030-2445377


Gekocht op een oldtimerbeurs.
Ik denk dat ik dit lampje op de bumper of op het spatbord ga zetten.

[UPDATE 15-9-2003]


De 2e bodemplaat zit helemaal op z'n plaats en de koetswerksteun is ook klaar. Alleen nog een gat voor de bevestiging en daarna afwerken / schilderen.


Zelfde steun, maar andere kant...


Zo ziet het er weer stevig uit. Dat gaat wel weer een aantal jaartjes mee!


Nog een plaatje van de binnenkant. De auto ligt nog steeds op z'n dak, dus de foto is van onder genomen en geroteerd, kijk naar de radio in de stellingkast links.Het is niet meer mogelijk berichten achter te laten.

Berichten zijn uitgezet omdat het artikel verlopen is of omdat er teveel spam gepost werden.

Smile!